Typisk behandling

Hvad kan du forvente under en behandling hos mig?

Min tilgang til behandling er kropsterapeutisk. Derfor foregår selve terapien i 95 % af tiden, hvor du ligger på en briks med et tæppe over. Vi begynder dog altid med en kort, indledende samtale. Jo mere detaljeret et billede jeg har af din tilstand fra starten, jo bedre kan jeg planlægge mit arbejde med dig.

 

Samtale med klient inden behandling med stress release nær ÅrhusSamtale med klient inden behandling.

 

De terapier, jeg benytter mig af, foregår alle fuldt påklædt. Når jeg undersøger din rygrad og relaterede muskler, skal du dog have tøjet af overkroppen. Spændte muskler løsner jeg med blide tryk. Under det meste af behandlingen holder jeg på de dele af din krop, der har mest brug for at blive afspændt.


Efter behandlingen sikrer jeg mig, at du er klar til at rejse dig op. Din krop skal lige finde ud af, hvad der er op og ned igen.


Afslutningsvis taler vi kort om, hvad du har oplevet. Ligesom jeg forklarer kort, hvad jeg har lavet. Men egentlig er det vigtigt, at vi taler så lidt som muligt lige efter behandlingen. Ellers kan du risikere at tale dig ud af den proces, som behandlingen har sat i gang i din krop – både fysisk og psykisk. Dette gælder også i forhold til at fortælle andre om, hvad du har gennemgået. Vent gerne nogle dage med at tale om oplevelsen. Husk det er din egen indre proces. Det giver ikke altid mening for andre.

Efter behandlingen

Drik rigeligt vand de efterfølgende timer og dage. Forsøg at undgå alkohol og for mange andre stimulanser.

Hvor længe varer et forløb?

Hvor langt et behandlingsforløb varer, afhænger af, hvor modtagelig du er for behandling og hvor alvorlig din tilstand er. Rigtig mange kommer langt med 5-7 behandlinger, som så evt. følges op med en behandling hver 3. eller 6. måned. Jeg har også klienter, der kommer en gang om året til et ”eftersyn”.


Læs også mere under Teknikker og Om Esben


Du kan også ringe mig op til en snak, hvis du har brug for mere information.

Esben Jørgensen. Klinik Skive. Tlf. 2812 6811 Email: info@esbenjorgensen.dk