Anbefalinger


 

M. Christensen. Siger:

Et 30-årigt langt livstema, hvor både samtaler og terapi, en til en og i grupper, har kastet lys over gamle temaer. Følgevirkningerne heraf er tillærte teknikker for at mestre udfordringerne – og ikke alle er lige heldige...

 

Vores krop husker alle alarm reaktioner, når vi fornemmer et tema genudspiller sig. Alt dette sidder helt ned på celle niveau og forstyrrer den fulde harmoni/afslappethed. Kroppen bliver stresset når gamle ”mestrings” strategier ikke længere slår til. For mit vedkommende betød det tankemylder og søvnløshed.

 

Inden selve behandlingen lyttede Esben tålmodigt og stillede en del spørgsmål. Herefter bad han mig så lægge mig på ryggen, fuldt påklædt på briksen og begyndte med helt lette tryk sin blide behandling.

 

Meget hurtigt mærkede jeg, hvorledes spændinger i specielt mine ben løsnes punkt for punkt, alt i mens jeg lå fuldstændigt afslappet - noget kontrastfyldt til en af de velkendte ordinære fysiologiske massager, jeg jævnligt anvender.

 

2. behandling startede med samtale af oplevelser siden sidst - både fysiske og mentale. Derefter lavede vi opstilling, vha. filtpuder på gulvet, omkring mit personlige tema. Dette bragte mig i en tilstand af at mærke, hvorledes spændingerne i min krop/mine celler fortsat er til stede. Derfor aftalte vi forløb over nogle gange med et par ugers interval for at opnå en længerevarende virkning.

 

Her, ca. 3 måneder senere er jeg taknemmelig over den indre ro, jeg føler mentalt og nu også endelig kropsligt.

 

Har en klar oplevelse af at kombinationen af samtale, familie opstilling, selve Kranio Sakral behandlingen ikke alene giver mening - den virker også, så afslapningen virkelig kan mærkes.

 

M. Christensen
Salgschef

Silkeborg, August 2014

 


Hans Henrik E. Siger:

I juli måned 2013 fik jeg behandling nummer 2 af Esben Jørgensen.

Vejrtrækningsproblemer , overvægt, stort medicinforbrug som følge af by-pass operation har plaget mig i længere tid. Jeg er 68 år gammel og mærker også en svækkelse af energi og udholdenhed.


Jeg har ikke det store kendskab til Kranio Sacral Terapi, men oplevelsen under og efter 2. behandling var fantastik. Det er mit indtryk, at Esben kan noget helt specielt, når han gennem dialog og fysisk berøring af punkter på rygsøjlen fremkalder afspænding af en dybde, jeg simpelthen slet ikke havde forventet. Den efterfølgende nats søvn var en sjælden oplevelse af velvære i krop og sind. Dagen derpå følte jeg mig særdeles udhvilet og med en lethed i sindet og dejligt flow i åndedrættet, som om en særlig form for energi var blevet frigivet.


Desværre bor jeg langt fra Esbens klinik og Danmark, men behandlingen lader mig ikke i tvivl om at fysiske problemer, der er relateret til ens psyke (hvad mange af dem givetvis er) kan afhjælpes helt eller delvist. Jeg vil tro, man skal have en del behandlinger i træk for at opnå og bevare virkningerne, men det har jeg endnu ikke haft mulighed for at efterprøve.


Hans Henrik E.

Tidligere skoleleder.

Granada november 2013

Esben Jørgensen. Klinik Skive. Tlf. 2812 6811 Email: info@esbenjorgensen.dk